کار آفريني جذابيت بسيار زيادي براي افراد دارد. خيلي از افراد دوست دارند در اين مسير قرار گرفته و به عنوان يک کارآفرين برتر و شناخته شده در کانون توجه قراربگيرند و به زندگي مرفه اي دست پيدا کنند. اما اين سوال پيش مي آيد که چرا اکثر افراد در اين زمينه موفق نميشود و تعداد افرادي که به کارآفرين واقعي تبديل مي شوند محدود و انگشتشمار است. در اين مقاله قصد دارم به بررسي عوامل موفقيت در کارآفريني فردي بپردازم. اين مقاله چکيده اي از چندين مقاله و کتاب برتر در زمينه کارآفريني و اشتغال است که با تجربيات شخصي من در اين زمينه آميخته و نهايتاً به شما عزيزان ارائه مي شود.
رائو يکي از کارشناسان در حوزه کسب و کار و کار آفريني ميگويد:
در ادامه و تاييد گفته بالا مي خواهم اين بند را به اين گفته ارزشمند اضافه کنم و بگويم:
که استعداد و انرژي در کنار دانش و سواد است که شکفته ميشود و فرد را به قله هاي موفقيت مي رساند.هر کارآفرين موفقي مي داند که اگر انرژي و استعداد با دانش, رشد و ارتقاي فردي همراه نشود فايده اي ندارد و نمي تواند فرد را به يک کارآفرين موفق تبديل کند.
عوامل زيادي مي توانند بر روي کار آفريني تاثير گذار باشند که اگر مي خواهيد اين عوامل را بشناسيد تا انتهاي اين مقاله با ما همراه باشيد.
به طور کلي مي توان عوامل موفقيت در کارآفريني را به دو دسته تقسيم بندي کرد.
عوامل شخصي عواملي هستند که ناشي از تفکرات ، اعتقادات و رفتار اشخاص اند که روي موفقيت کارآفريني تاثيرگذارند اين عوامل از ديد بزرگان کارآفرين مهمترين و تاثيرگذارترين عوامل موفقيت به شمار مي آيد که عبارتند از:
ادامه مطلب در همراه آي سي تي
درباره این سایت