چگونه با تخصص وب مستري ثروتمند شويد
در مقالات قبلي در مورد متخصص و کسب درآمد از تخصص صحبت کرديم امروز وارد بخش وبمستري مي شويم و در مورد راه و روش کسب درآمد از اين تخصص صحبت خواهيم کرد.
ابتدا تعريفي داشته باشيم از وب مستري:
وب مستر کسي است که مديريت کسب و کار اينترنتي را به عهده دارد و اتفاقا بر عکس تفکر اکثر افراد صرفا کسي که برنامه نويسي مي داند يا مي تواند سايت طراحي کند نيست.
وب مستر بسيار فراتر از اين هاست.
وب مستر مانند مدير عامل که شرکت را پيش مي برد کسب و کار اينترنتي را پيش مي برد.
در کسب و کار اينترنتي بايد راه را بلد بود، زيرا يک سايت مانند مغازه نيست که شرايط محيطي روي آن موثر باشد.
سايت را بايد شناساند و ترافيک برايش ايجاد کرد.
بهترين وب سايت بدون ترافيک فقط يک حجم اطالاعات روي سرور است. کسي که مي داند چطور اين ترافيک را بايد ايجاد کرد وب مستر است.
در حالتي ديگر:
سايت شما ممکن است ترافيک زيادي داشته باشد. اما فروش آن بسيار کم و پايين باشد. براي تبديل بازديدکننده به خريدار ترفندهايي وجود دارد که بايد از آن ها استفاده کرد سايت شما يک مجتمع تجاري – تفريحي نيست که افراد داخل آن قدم بزنند.
بازديد کننده به احتمال زياد قصد خريد دارد و وب مستر است که مي داند چطور بايد فرآيند تبديل را افزايش داد.
همه اين موارد زماني تکميل مي شود که پرداخت انجام شود.
تا پول وارد سيستم نشود شما کسب و کار نداريد پس تا وقتي سايت شما نفروشد شما کسب و کار اينترنتي نداريد.
وب مستر است که مي داند استراتژي هاي صفحه پرداخت چيست و چطور بايد آن ها را پياده سازي کرد.
در واقع هم بخش مديريت سايت و هم پيشبرد و هدايت کسب و کار از توانايي هاي اين فرد محسوب مي شود و همين توانمندي بزرگ موجب کسب درآمد هاي ميليوني براي وب مستران در ايران شده است.
فردي که حضورش موجب موفقيت يک کسب و کار باشد چقدر ارزش دارد؟
شما سه گزينه براي کسب درآمد از وب مستري داريد
کارمند باشيد:
به عنوان يک نيرو در شرکتي استخدام شويد و کار هاي وبمستري براي اين مجموعه انجام دهيد حقوقي ثابت دريافت کنيد و البته امنيت شغلي خوبي هم خواهيد داشت اگر خوب کار کنيد.
قبول پروژه:
به عنوان يک پيمانکار قرارداد هاي مرتبط را قبول کنيد، مانند مديريت سايت يا سئو.
مقدار دريافتي شما در اين حالت بيشتر است اما پايدار و منظم نيست و ممکن گاهي هيچ کاري نداشته باشيد اما در مجموع باز هم گزينه خوبي است.
همين الان 10 تخصص پولساز بازاريابي اينترنتي را دانلود کنيد! همين الان کاتالوگ وبمستري را دانلود کنيد
وبمستر سايت خود باشيد:
مي توانيد يک کسب و کار در حوزه توانمدي خود راه اندازي کنيد و وبمستر همان سايت باشيد.
اين سايت حتي مي تواند در حوزه خدمات وبمستري هم باشد.
حتي گاهي مي توانيد هم کارمند باشيد هم پيمانکار و از چند مدل همزمان استفاده کنيد.
حرف آخر: به اين تخصص نگاه ويژه اي داشته باشيد نگران سن و سال يا بي ربط بودن رشته تحصيلي نباشيد همه اين موارد در مدت زمان کوتاهي قابل دستيابي است.
زندگي را پيچيده نکنيد تصميم خود را بگيريد و پيش برويد. داستان اولين سايتي که وب مستر آن بودم.
سال 1383، چند روز مانده بود تا نمايشگاه بازاريابي برگزار شود. در آن سالها خيلي از شرکت ها نسبت به وب سايت بي توجه بودند? اما شرکتي که من وب سايت شان را مديريت مي کردم يک ايده بسيار جديد تبليغاتي را راه اندازي کرده بودند? 2 روز مانده به افتتاح نمايشگاه در تست نهايي? سايت دچار يک مشکل فني شد.
يادم مي آيد که تا ساعت 11 شب در شرکت براي رفع مشکل تلاش کردم و بالاخره از طريق يک سايت و با جستجوي بسيار راه حل را پيدا کردم.
سايت بدرستي کار کرد و در آن نمايشگاه توجه بسياري را به خود جلب کرد و براي همان ايده جايزه دومين غرفه برتر را گرفت.
قصدم از تعريف اين داستان اين است که خيلي وقتها يک وب مستر بايد توانايي خلاقيت و حل مسئله را با هم داشته باشد.
اتفاقا حل مسئله ارتباط نزديکي با دانش ندارند، بلکه مهم ترين توانايي براي حل مسائل پشتکار و باور به حل کردن مشکل است.
بنابراين اگر حتي يک وبمستر تازه کار هستيد دليلي وجود ندارد نتوانيد مشکلات و مسائلي که با آن روبرو مي شويد را حل نکنيد، مهم اين است که تا جايي که در توان شماست تلاش کنيد.
مخاطب اصلي اين داستان مخصوصا کساني هستند که مدام در مورد اين صحبت مي کنند که مثلا من رشته ام فلان بوده است و يا تخصصي که دارم چيز ديگري است و برايم خيلي سخت است که وبمستر شوم.
در هر سه دوره جامع وبمستري شرکت کنندگاني داشته ايم که اصلا رشته تحصيلي شان ارتباطي با وبمستري نداشته است، حقوق، برق، مکانيک و … اما الان هر کدام وبمسترهاي بسيار موفقي هستند که يا وب سايت خودشان را مديريت مي کنند يا پروژه هاي وبمستري مي گيرند.
براي شروع نکردن هميشه دلايل خيلي خوب و قانع کننده اي همه ما داريم، ولي بهتر است يک بار براي شروع کردن عزم و دلايل محکم براي خودمان بياوريم.
درباره این سایت